Firmaprofil

WinKAS A/S — En virksomhed med glade kunder.

WinKAS A/S har siden 1995 været et aktivt udviklingshus placeret i det jyske, hvorfra både udvikling og kundesupport stadig foregår. WinKAS salgs - og konsulenttjenester fungerer som satellitfunktioner, fordelt i forskellige regioner i Danmark for at dække behovet for nærkontakt.

WinKAS A/S har altid fungeret som en stabil medspiller i foreningsverden og har med sine mange år på markedet en markant viden og forståelse for behov, trends og strømninger i branchen.

I 2002 trådte WinKAS A/S ind på erhvervsmarkedet med en stærk detailløsning, som i dag er i drift hos en lang række butikker og kæder i Danmark.

I 2005 så de første organisationsløsninger dagens lys. Disse er siden hen blevet en stor succes på grund af WinKAS innovative teknologi til udveksling af data mellem flere interessenter. Organisationsløsningen er også videreudviklet til en større kommunikationsløsning under navnet Den Kommunale Foreningsløsning, hvor hundredevis af systemer kan spille sammen i et interaktivt netværk af data og forståelse.

Som en naturlig del af fremgangen fusionerede WinKAS A/S i 2011 med MB-Gruppen og blev derved en del af en større it-familie, hvor synergien mellem flere af gruppens medlemmer er en vigtig brik, som fælles leverandør til kommunerne i Danmark.

Hvorfor vælge WinKAS A/S og MB-Gruppen?

Vi har en god økonomi, en fornuftig omkostningsstruktur, og frem for alt erfarne og kompetente medarbejdere, hvilket er din garanti for et samarbejde i særklasse.

WinKAS A/S har altid været kendt for sin villighed og fleksibilitet vedrørende integration og specialudvikling, og fungerer som en sparringspartner, som med 100% loyalitet og tavshedspligt altid følger dig hele vejen til målet.

WinKAS A/S sætter en ære i ethvert samarbejde vores kunder, og kan tilbyde at være en aktiv medspiller i jeres it-struktur.

Vi sigter på partnerskaber med fokus på langsigtet samarbejde.

Vi har størrelsen, som giver de nødvendige kompetencer og den rigtige leveringssikkerhed, men er samtidigt ikke for store til at udvikle individuelle løsninger.

Nyheder