Firmaprofil

WinKAS A/S — En virksomhed med glade kunder.

Hos WinKAS A/S gør vi alt, hvad vi kan for, at du som kunde er 100% tilfreds. Vi har alle forudsætninger for at dette burde lykkes, da vi med udgangspunkt i egenudviklet software har mulighed for at rådgive og hjælpe dig.

Det er ikke uden grund, at vi med garanti kan love tilfredshed – Vi lægger hele vores hjerte i din løsning og gør alt, hvad vi kan for, at både dit system og WinKAS A/S lever op til dine forventninger.

Medarbejderne

Vores medarbejdere er, med deres forskellige uddannelser, professionalitet og menneskelige egenskaber, i stand til at servicere kunder med forskellige krav. Denne blanding af menneskelighed og ihærdighed har gjort, at vi i dag er 11 personer, samt et team af freelance sælgere, som alle arbejder for at fremme WinKAS Pro med hele hjertet.

Virksomheden har i dag to afdelinger, som er lokaliseret i Frederikshavn og Aarhus.

Sociale medier

"Åbenhed" er et af de vigtigste ord i WinKAS-konceptet. Når vi taler om åbenhed, mener vi, at vi lægger mange kræfter i at få distribueret know-how, så du som kunde har de nødvendige informationer for at drive din forening eller virksomhed.

Vi opfordrer dig derfor til at følge os på Facebook, Youtube eller Twitter, hvor vi jævnligt informerer om ændringer i samfundet eller i WinKAS Pro-systemet, som vil kunne gavne dig direkte.