Foreninger

1-2-3 Få et medlem

Gør som mange andre foreninger og brug WinKAS Pro onlinesystem til håndtering af de mange arbejdsopgaver, som findes i en forening.

Vi flytter fokus og arbejdsopgaver ud på medlemmerne, så I som foreningsbestyrelse kan arbejde med de ting, som I er bedst til.

Det har givet mig som kasserer en gevaldig administrativ lettelse, ligesom vi sparer en masse porto. Kasserer Jimmy Kähne, Holstebro og Omegns Fiskerforening

Online tilmelding og betaling

Klik her for at se flere videoer omkring selvbetjeningssystemet

Helt unikt medlemssystem

WinKAS Pros medlemssystem er helt unikt, da du selv kan bestemme hvilke felter/informationer, du vil registrere på dine medlemmer. Du opretter blot det antal felter, du har behov for.

Nogle foreninger vil gerne have billeder af deres medlemmer og andre ønsker i stedet forsikringsoplysninger – Hvad vil du gerne registrere? Vores erfaring siger os jo, at ikke to foreninger er ens :-)

Det er nemt at styre medlemmerne, og kontingentopkrævninger går som en leg. Per Hasselbalch, Retrievernes Jagthundeklub

Indrapportering

Med WinKAS Pro kan du indrapportere til DIF, DGI, Kommunerne og mange andre. Vi har specifikke aftaler med en række af landets kommuner, og flere kommer hele tiden til.

Hvis du gerne vil høre mere om et evt. samarbejde med din kommune, så kontakt vores foreningsekspert via formularen i højre side

Skulle du løbe ind i et problem, kontakter du bare Winkas Pro support og får en hjælp ud over det vanlige. Kasserer Olfert Morville, Brønderslev Lystfiskeriforening

Online tillægsløsninger

  • Webshop
  • Selvbetjening
  • Booking

Nyheder