WinKAS Pro NemHandelmodul

Ubegrænset afsendelse og modtagelse af elektroniske dokumenter med WinKAS Pro

NemHandel gør det lige så nemt at sende en elektronisk faktura som at sende e-mail. Der er flere forskellige måder at bruge NemHandel, som passer til forskellige virksomheders behov. Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med, hvilket gør det tilgængeligt for selv helt små virksomheder.

I første omgang, NemHandel givet mulighed for at sende fakturaer til det offentlige — med det nye NemHandel, er det også muligt at fakturere mellem private virksomheder. Så bliver det ikke meget lettere!

Mange fordele ved NemHandel:

  • Du kan sende fakturaer direkte fra WinKAS Pro.
  • Dine fakturaer kontrolleres automatisk for tekniske fejl, inden de afsendes.
  • Du modtager en kvittering, når fakturaen er nået frem til modtagerens system.
  • Du kan bruge systemet ved e-handel med hele den offentlige sektor.

Fast, lav pris—– uanset forbrug

Med WinKAS Pro NemHandel, kan du sende og modtage lige så meget, du har behov for, til én fast, lav pris.

Afsendelse af faktura

Modtagelse af faktura

Faktaboks

NemHandel er en teknologi, som gør det muligt at sende forretningsdokumenter nemt og sikkert via internettet, og som samtidig sikrer, at dokumenterne kan læses af modtagerens it-systemer. Dokumenterne sendes krypteret, og man modtager en kvittering, når dokumenterne er nået frem. Læs spørgsmål og svar på NemHandels officielle hjemmeside

Den juridiske ramme omkring NemHandel er Momsbekendtgørelsen og bekendtgørelsen om, at alle leverandører til det offentlige skal kunne understøtte Nemhandel pr. 1. maj 2011.