Bankafstemning med WinKAS Air

6.2.2024

Simpel og automatisk bankafstemning med Bank-modulet i WinKAS Air

Det nye Bank-modul i WinKASAir gør bankafstemning simpel og effektiv for foreninger og organisationer.

Med integrationen til SmartBank kan du nu automatisere din bankafstemning og opnå bedre overblik over dine bank- og regnskabsposter direkte i WinKAS Air. Vores bankafstemningsfunktion giver dig mulighed for at afstemme dine bankkonti "live" med dine finansposter og konstant holde øje med eventuelle differencer.

Hurtig integration, øget effektivitet

Forbind din bank og dit regnskab direkte i WinKAS Air, og oplev, hvor let det bliver at håndtere dine transaktioner. Når bankposterne er tilgængelige i WinKAS Air, kan du med blot et enkelt klik automatisk få dem afstemt med dine regnskabsposter. Det er en intuitiv løsning, der også giver dig automatiske forslag til, hvordan bankposterne skal bogføres. På den måde sparer Bank Modulet dig for manuelt tastearbejde og besværet med at printe kontoudtog samt matche posteringer manuelt.

Den nye standard for effektiv bankafstemning

Fordelene:

1. Et bedre overblik over nøgletal

Nøgletal for WinKAS Air Finans og den valgte bankkonto kan nu ses side om side i en fane. Vælg en periode, og se alle bevægelser på et øjeblik. De afstemte posteringer vises med et lille link-ikon, så du får en hurtig oversigt over de posteringer, der skal afstemmes. Du kan filtrere og sortere posteringer i systemet baseret på forskellige kriterier.

 

2. Påmindelse før afstemning

Har du posteringer i kladder, påminder systemet dig om at bogføre dem, før du kan fortsætte med bankafstemningen.

 

3. Smarte og intuitive funktioner indbygget i systemet

Godkend, fortryd, afstem automatisk, synkronisér bank, eksportér eller overfør til kladde. Alle disse funktioner er designet med en brugervenlig grænseoverflade, så du kan administrere dit arbejde nemmere og mere struktureret.

 

4. Automatisering af afstemningsprocessen

 Får du også indimellem en overvældende mængde posteringer fra både finans og bank, der endnu ikke er blevet afstemt? Heldigvis er der nu en smart løsning ved hånden – funktionen 'Afstem automatisk' i WinKAS Air.

Sådan fungerer det…

Denne innovative automatiseringsfunktion gør det muligt for systemet at analysere alle posteringer, parre dem baseret på beløb, dato og tekst, og præsentere dem overskueligt for dig. Selv hvis en bogføring har en anden dato end bankposteringen, kan du nemt justere tilladte afvigelser.

WinKAS Air vil derefter markere alle matchende poster på både venstre og højre side, og med blot et enkelt klik på 'Godkend' bliver alle poster afstemt med hinanden. Dette smarte automatiseringsværktøj sparer ikke kun tid, men sikrer også nøjagtighed og effektivitet i din regnskabsproces.

Læs mere om, hvordan BankModulet i WinKAS Air fungerer, og se vores vejledning HER.