LandboUngdoms digitaliseringsrejse

26.9.2023

Case: LandboUngdom

LandboUngdom, en forening med en næsten 100-årig historie, har formået at tilpasse sig og vokse med tiden. Med omkring 5200 medlemmer fordelt på 47 lokalforeninger landet over har de brug for en effektiv IT-løsning til at håndtere deres administrative arbejde og det stigende antal medlemmer.Vi har haft lejlighed til at tale med Uffe Engsig, sekretariatschef hos LandboUngdom, om foreningens spændende digitaliseringsrejse: deres ønsker, behov, implementeringen af løsningen, fordelene og udfordringerne. Uffe Engsig har været en del af foreningen i mere end to år. Med udgangspunkt i sine tidligere erfaringer i lignende foreninger og ungdomsorganisationer har Uffe i mange år været fortrolig med medlemssystemet WinKAS Pro og har dagligt anvendt det i sit arbejde.

I april 2023 tog Landbo- Ungdom dog springet og skiftede til WinKAS Air. Opdag, hvordan LandboUngdom har navigeret gennem denne omfattende forandring og skabt et solidt fundament for deres fortsatte vækst og succes.

I denne case får du masser af inspiration til, hvordan WinKAS Air kan lette arbejdet for foreninger og åbne en verden af muligheder for digitalisering og automatisering.

Læs casen her