MobilePay Invoice

20.4.2022

Nyhed i WinKAS Air -

Ny mulighed for fakturering i WinKAS Air - MobilePay Invoice

Den 1. marts blev der frigivet en ny version af WinKAS Air (version 5.67.1) og den indeholder en lang række nye muligheder.

Opkrævning via MobilePay - MobilePay Invoice

Med den nye tilføjelse får du en helt moderne opkrævningsmulighed, hvor medlemmerne har mulighed for at betale med et enkelt ”swipe” i deres MobilePay App.

Når et medlem vælger at ”swipe” betalingen, så sendes der automatisk en besked til Jeres WinKAS Air, hvor der efterfølgende bliver oprettet en onlinebetaling, som dermed giver nem mulighed for at udligne saldoen på medlemmet.

Løsningen er derfor ikke blot en opkrævning, men der holdes også styr på de bogføringsmæssige aspekter.

Nu hele fem opkrævningsmuligheder Med den nye opdatering er der dermed kommet hele fem forskellige måder hvorpå I kan opkræve Jeres medlemmer.

Se dem her

• Betalingsservice (Nets)• Quickpay (Online betaling og opkrævning)

• Nets-Easy (Online betaling og opkrævning)

• E-mail fakturering• MobilePay fakturering (WinKAS Air Faktura)Du kan se en video nedenfor - se hvordan de nye muligheder virker, og hvor du finder dem henne.

Video 1: Opsætning af MobilePay Invoice i WinKAS Air (se video ved at klikke på billedet)

Video 2: Daglig brug af MobilePay Invoice i WinKAS Air (se video ved at klikke på billedet)

Om WinKAS

WinKAS er et dansk IT-hus som siden 1995 har leveret medlemsadministrations-løsninger til foreninger, organisationer og kommuner.

Vores løsninger binder det enkelte medlem sammen med en lang række nøgleopgaver - såsom medlemsdata, opkrævning, bogføring, indmeldelse, udmeldelse, selvbetjening, sikker kommunikation til medlemmer, samt booking.

Vil du høre mere om mulighederne med en WinKAS-løsning?

Du er velkommen til at ringe til os på 70206474 eller klikke her - så kan du bestille et opkald