OnlineFundraising-integration

6.2.2024

Optimér din donationshåndteringmed OnlineFundraising-integrationen

OnlineFundraising er et digitalt system, skabt til at effektivisere håndteringen af donationer, betalinger og fundraising.

Og nu, med den smarte integration til WinKAS Air, får du muligheden for at overføre alle oprettede kontakter og betalinger fra OnlineFundraiser til WinKAS Air. Udnyt de mange muligheder, og effektivisér dit arbejde med digital donationshåndtering og fundraising.

 

Fuld kontrol og fleksibilitet

Du får fuld kontrol over hele processen, når det gælder håndtering af kontakter og betalinger, der kommer fra OnlineFundraising. Oplysningerne kan hentes automatisk fra OnlineFundraising til WinKAS Air – men du kan også fravælge denne mulighed og importere betalinger og kontakter manuelt.

Et nemt overblik overbetalinger i WinKAS Air

Når integrationen kører, og du modtager betalinger via OnlineFundraiser, bliver disse betalinger automatiskvist under ”Online Betalinger” i WinKAS Air. Her får du en god oversigt overalle online betalinger, og du kan se typen af betalingen, kontaktpersonens navn og datoen m.m. I nedenstående eksempel kan det ses, at der er kommet nogle betalinger fra OnlineFundraising, som nu ligger klar til at blive bogført.

Følg vores enkle trin-for-trin-vejledning, og bliv klogere på, hvordan du håndterer donationer og fundraising på en smartmåde i WinKAS Air.