WinKAS Air og MobilePay Subscription til foreninger

26.6.2024

Gør opkrævning og betalinger nemmere med MobilePay Subscriptions & WinKAS Air

Innovativ betalingsintegration med WinKAS Air

I WinKAS Air kan du opkræve betalinger på mange forskellige måder. Normalt kan det være en besværlig proces at få tilknyttet en betalingsgateway og indløser til et softwareprodukt. Det kræver først en ansøgning til en indløser og, hvis godkendt, oprettelse af en betalingsgateway hos en godkendt udbyder. Men med WinKAS Air har vi gjort denne proces meget enklere. Vi håndterer begge dele elektronisk for jer, hvilket betyder, at når vi frigiver en ny integration, er alle aftaler med udbyderen allerede på plads. I skal blot følge de retningslinjer, som vi præsenterer i WinKAS Air.

MobilePay Subscriptions: Den nemme og foretrukne betalingsmetode

Med den nye version 5.70.1 af WinKAS, frigivet den 1.december 2022, kunne vi introducere MobilePay Subscriptions som en ny betalingsgateway i WinKAS Air. På forsiden af WinKAS Air har vi udviklet en widget, der præsenterer de nuværende betalingsløsninger, som I frit kan vælge imellem. MobilePay Subscriptions er klart den nemmeste og foretrukne metode for mange, da den er hurtigere og nemmere end kortbetalinger. MobilePay er ekstremt populært og ofte brugt i hverdagen, hvilket gør det til en enkel og problemfri løsning for nye abonnenter. Det kræver kun et enkelt swipe på telefonen for medlemmerne at betale og forblive engagerede.

Sådan fungerer det

Med MobilePay Subscriptions kan medlemmer tilmeldes direkte fra WinKAS Air-systemet uden at skulle gennem en separat tilmeldingsprocedure. Når der opkræves via MobilePay Subscriptions, kan der sættes en forfaldsdato, så opkrævningerne først gennemføres på den aktuelle dato og ikke med det samme. Dette giver fleksibilitet til at planlægge opkrævninger i forvejen.

Hvis der opstår en fejl eller misforståelse, kan gennemførte opkrævninger også tilbageføres via MobilePay Subscriptions.

Hvordan kommer man i gang?

For at anvende MobilePay Subscriptions skal modulet betalingsgateway tilkøbes, og der skal tegnes en aftale med MobilePay. Vi har gjort det meget nemt at implementere MobilePay Subscriptions. Følg vores korte vejledning, og kom i gang allerede i dag.

Overblik over betalinger og opkrævninger foretaget via MobilePay

I WinKAS Air har vi udviklet funktioner, der giver jer et klart overblik over betalingerne.

Kladden: Giver en oversigt over alle betalinger, både fra egen portal og opkrævninger foretaget via MobilePay. Den tillader ikke redigering af transaktioner, men giver mulighed for at slette fejlbehæftede transaktioner.

Opkrævningskartoteket: Indeholder registreringer for alle opkrævninger via WinKAS Air, både manuelle kortopkrævninger og MobilePay Subscriptions. Her kan I markere gennemførte MobilePay-betalinger og tilbageføre hele beløbet hvis nødvendigt.

Videoer og yderligere ressourcer

Se løsningen præsenteret i nedenstående videoer:

MobilePay – Tilmelding af medlemmer

MobilePay – Opkrævning

Kom godt i gang med MobilePay Subscriptions i WinKAS Air, og oplev, hvor nemt det kan være at håndtere opkrævninger og betalinger i din forening!