WinKAS Mobil 2023

Forfatter

Michael
Jørgensen

WinKAS Mobil

Så er der frigivet en ny version af WinKAS Mobil, som åbner op for en masse spændende visioner om fremtiden.Som mange vil ligge mærke til, så er der sket en del ændringer i designet, som er blevet mere nutidigt og det er blevet muligt at oprette flere brugere i samme app.

WinKAS Mobil årgang 2023

Udover nyt design og flere brugere – Hvad er der så sket?Denne nye app kan stadigvæk sende bilag til WinKAS økonomisystem (WinKAS Air og WinKAS Pro), dog er der tilføjet at man nu også kan se hvilke bilag man som bruger har sendt inklusiv den originale tekst.

Derudover er WinKAS Mobil faktisk blevet skrevet 100% om. Vi startede altså helt forfra med at lave denne app igen. Vi har et ønske om at være helt på forkant med fremtidens mobil udvikling og vi valgte derfor at overgå til et helt nyt udviklingsværktøj (.Net Maui). Det betyder at denne nye app på nuværende tidspunkt allerede indeholder:

  • Fremtidssikring
  • Sprog uafhængighed
  • Modtagelse af notifikationer (Push beskeder)
  • Brugerstyring og rettigheder
  • Samme app til flere systemer

Altså – Vi står nu med en helt frisk Mobil App som er 100% fremtidssikret – Nu er tiden kommet hvor vi skal til at fylde mere funktionalitet heri.

Fremtiden bliver spændende for WinKAS Mobil App.

Google Play (Android): Klik her

App Store (IOS): Klik her

Apple – IOS

Versionen er også frigivet til IOS, men ikke som en opdatering til den gamle version. Den gamle version er blevet slettet på App Store og i stedet skal du manuelt hente den nye version.